Όταν δεν υπάρχει αυτοκριτική η καταστροφή δεν είναι ατύχημα

Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα.Καρδιολογικό ιατρείο Μαρούσι.

Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα. Η τεχνολογία m-RNA και αποτροπή της νόσου στον εμβολιασμένο.

 (Άρθρο-Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα-)Συζητώντας πρόσφατα με ένα στέλεχος της Pfizer που ασχολήθηκε για χρόνια με τα εμβόλια, υπεραμυνόμενο των εμβολίων για τον κορονοϊό μου είπε κάποια πράγματα που τα γράψαμε πριν την ευρεία κυκλοφορία τους αλλά δεχθήκαμε επιθέσεις και λοιδορηθήκαμε. Μου είπε δηλαδή ότι ήταν γνωστό στην εταιρεία από την αρχή ότι η τεχνολογία m-RNA δεν επιτρέπει αποτροπή της νόσου στον εμβολιασμένο, ούτε δημιουργεί τείχος ανοσίας για τους άλλους. Όταν ρώτησα γιατί όλη αυτή η παραπλάνηση του κόσμου μου είπε ότι αυτό ήταν ευθύνη των καθηγητών και της κυβέρνησης.

 Δεν ξέρω αν τα όσα ειπώθηκαν για την εταιρεία είναι ακριβή, είναι πάντως σίγουρο ότι αφού εμείς με τη φτωχή μας πληροφόρηση το γνωρίζαμε από την αρχή, σίγουρα πολύ περισσότερο το γνώριζαν οι κατασκευαστές και οι λοιποί παρατρεχάμενοι. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν. Ποια είναι λοιπόν τα εκ προθέσεως εγκλήματα που έγιναν;

Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα.Εμβολιάστηκαν ηλικίες που δεν είχαν τίποτε να ωφεληθούν.

Πρώτο και σοβαρότερο ότι εμβολιάστηκαν ηλικίες που δεν είχαν τίποτε να ωφεληθούν. Αν πράγματι τα εμβόλια εμπόδιζαν τη διασωλήνωση και την βαριά νόσηση θα έπρεπε να εμβολιαστούν μόνο οι ηλικιωμένοι και οι πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα. Ο εμβολιασμός παιδιών και νέων ήταν ένα απαράδεκτο γεγονός που ισοδυναμεί με έγκλημα. Γιατί δεν είχαν τίποτα να ωφεληθούν ενώ βέβαια έθεταν σε κίνδυνο την υγεία τους με σκευάσματα που μόλις κυκλοφόρησαν με όσα αυτό συνεπαγόταν.

Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα.Κάποιος μετά τον εμβολιασμό νόμιζε ότι δεν θα νοσήσει ή οτι δεν μεταδίδει.

Δεύτερο και επίσης πολύ σοβαρό το ότι κάποιος που μετά τον εμβολιασμό νόμιζε ότι δεν θα νοσήσει ή ότι δε μεταδίδει, κυκλοφορούσε ανυποψίαστος και μετέδιδε σε άτομα υψηλού κινδύνου ή γενικότερα διέσπειρε τη νόσο. Επομένως όχι μόνο δεν προστάτευε ο εμβολιασμός αλλά ήταν και παράγοντας διασποράς και αύξησης της νοσηρότητας και κατ’ επέκταση της θνησιμότητας.

Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα.Υγειονομικοί σε διαθεσιμότητα.

Τρίτο και εξ ίσου σημαντικό ότι με βάση αυτές τις αβάσιμες θεωρίες τέθηκαν υγειονομικοί σε διαθεσιμότητα για περισσότερο από ένα έτος οδηγούμενοι σε οικονομική και ηθική εξουθένωση. Άλλοι πάλι άνθρωποι υπέστησαν ρατσιστικές επιθέσεις, ονομάστηκαν «ψεκασμένοι»  και οδηγήθηκαν σε κοινωνική και ηθική εξόντωση. Καταπατήθηκαν δικαιώματα, χάθηκαν θέσεις εργασίας, διαλύθηκαν οικογένειες και ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Για αυτά τα εγκλήματα καμία αυτοκριτική.

Και όλα αυτά για ένα ψέμα που εξ’ αρχής ήταν γνωστό στους επιστήμονες. Αλλά αν λέγαμε όλη την αλήθεια, όπως είπε ιατρός νυν βουλευτής, δε θα δεχόταν ο κόσμος να εμβολιαστεί και βέβαια άλλοι εκ των «επιστημόνων» θα έχαναν πακτωλό χρημάτων και άλλοι θέσεις και αξιώματα. Και βέβαια όλη αυτή η πρωτόγνωρη επιδρομή σε δικαιώματα και ο έλεγχος στις ζωές μας δε θα μπορούσε να σταθεί.

 Κι όμως γι’ αυτά τα εγκλήματα δεν έγινε καμία αυτοκριτική. Με μέτρα πρωτοφανή για την αυστηρότητά τους, από πρόστιμα σε ηλικιωμένους μέχρι τον εγκλεισμό που στοιχειώνει την ψυχή μικρών και μεγάλων και έχει εκτοξεύσει τις ψυχικές νόσους ξεπεράσαμε τις 37.500 απώλειες. Κι όμως δεν έγινε καμία αυτοκριτική.

Μετά την πανδημία ζούμε συνεχόμενα κύματα καταστροφών

Όλα καλώς καμωμένα. Και πάλι το επιτελικό κράτος πέτυχε περιφανείς νίκες. Όπως έγινε με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν εκατομμύρια στρέμματα, με τις πλημμύρες που βούλιαξαν ολόκληρα χωριά, πήραν ζωές και ρήμαξαν περιουσίες. Ούτε ένας υπεύθυνος. Ούτε μία έμπρακτη συγγνώμη. Ούτε μια παραίτηση.

Μετά την πανδημία ζούμε συνεχόμενα κύματα καταστροφών. Ζήσαμε τα Τέμπη, τις φωτιές, τις πλημμύρες και χωρίς αυτοκριτική και διόρθωση θα συνεχίσουμε να ζούμε απανωτά πλήγματα απέναντι στη σωματική και ψυχική υγεία μας, την περιουσία και τη ζωή μας. Όσο οι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν το πρόβλημα και δεν απαιτούν από τους άρχοντες, αυτοί θα κωφεύουν και θα κοροϊδεύουν. Όσο θα τους επιβραβεύουμε με την ανοχή και την ψήφο μας, δε θα δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε για όσα θα μας βρουν. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.