Ένα σύστημα που συνεχίζει να εκδικείται και να εκβιάζει

Το κράτος εκδικείται και εκβιάζει.Άρθρο για την πανδημία κορονοϊού.

Το κράτος εκδικείται και εκβιάζει.Το φθινόπωρο και τα μέτρα για τον κορονοϊό.

(άρθρο:Το κράτος εκδικείται και εκβιάζει) Η νέα περίοδος που σηματοδοτείται από τον ερχομό του φθινοπώρου ξεκίνησε. Οι τουρίστες ελαττώνονται σιγά σιγά και οι ιθαγενείς επιστρέφουμε στις συνηθισμένες καθημερινές μας ασχολίες. Και φυσικά όπως συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια επανέρχονται και τα μέτρα για τον κορονοϊό. Με την πείρα που διαθέτουμε σχετικά με τη συμπεριφορά του θα περίμενε κανείς ότι τα μέτρα θα είναι στοχευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της υγείας των ανθρώπων. Τι μάθαμε όμως με σιγουριά τα τελευταία χρόνια για τον κορονοϊό;

Ο ιός μεταδίδεται με την ίδια ευκολία τόσο σε εμβολιασμένους όσο και μη εμβολιασμένους.

Πρώτα από όλα μάθαμε ότι ο ιός μεταδίδεται με την ίδια ευκολία τόσο σε εμβολιασμένους όσο και μη εμβολιασμένους. Είχαμε από την αρχή επισημάνει αυτή την αλήθεια και είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει ότι η ψευδαίσθηση που καλλιεργήθηκε ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τη μετάδοσή του ήταν επικίνδυνη. Ήταν επικίνδυνη τόσο γιατί άφηνε ακάλυπτους τους ίδιους εμβολιασμένους που νόμιζαν ότι πλέον θα είναι άτρωτοι όσο και διότι θα μπορούσαν με ευκολία να μεταδώσουν στους άλλους.

Οι μικροί στους μεγάλους και τους γέροντες, οι ιατροί και οι νοσηλευτές στους ασθενείς και τους συναδέλφους τους, οι δάσκαλοι στους μαθητές και οι συνάδελφοι στους συναδέλφους τους. Δεν εισακουστήκαμε και ο ιός γνώρισε μεγάλη διασπορά παρά τα υπόλοιπα μέτρα και τις καραντίνες.

Η δράση των εμβολίων διαρκούν μόνο λίγους μήνες.

Το δεύτερο που μάθαμε είναι ότι η δράση των εμβολίων διαρκεί  μόνο λίγους μήνες και προκειμένου να ανανεωθεί η δράση τους χρειάζεται να γίνονται συχνές αναμνηστικές δόσεις. Ήδη έχουμε φτάσει στις πέντε σύμφωνα με τις προτάσεις του αρμόδιου Υπουργείου. Αυτό σημαίνει ότι μετά από κάποιους μήνες ή και εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, ένα άτομο θεωρείται ως μη εμβολιασμένο.

Το κράτος εκδικείται και εκβιάζει:Τα μέτρα στα σχολεία.

Με αυτές τις δύο βασικές παραδοχές ας δούμε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το άνοιγμα των σχολείων αλλά και όσα ισχύουν για τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Όσοι λοιπόν καθηγητές είναι εμβολιασμένοι μπορούν να προσέρχονται στις εργασίες τους ελεύθερα, χωρίς τον οποιοδήποτε έλεγχο. Το ίδιο και οι μαθητές. Μόνο όσοι εμφανίσουν συμπτώματα θα πρέπει να υποβάλλονται σε έλεγχο. Αντίθετα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα rapid test την εβδομάδα και μάλιστα με δικά τους έξοδα.

Μετά από κάποιους μήνες είτε έχει κάποιος εμβολιαστεί είτε όχι, στην πράξη σήμερα θεωρείται ανεμβολίαστος.

Όσοι εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί έχουν κάνει δύο ή το πολύ τρεις δόσεις. Την τέταρτη δόση κατά τις οδηγίες του Υπουργείου την έχουν κάνει μόνο οι άνω των 60 ετών. Άρα η τελευταία δόση για τους υπόλοιπους έχει γίνει από 8 ως και 16 μήνες πριν. Το χρονικό διάστημα είναι τέτοιο που ήδη θεωρούνται από πολλού χρόνου ανεμβολίαστοι και άρα ακάλυπτοι από ότι μπορεί να τους προσφέρει το εμβόλιο. Επομένως είτε έχει κάποιος εμβολιαστεί είτε όχι, στην πράξη σήμερα θεωρείται ανεμβολίαστος.

Το κράτος εκδικείται και εκβιάζει και γιαυτό ισχύει το διπλό καθεστώς.

Γιατί λοιπόν ισχύει αυτό το διπλό καθεστώς; Δε χρειάζεται να το σκεφτεί κάποιος πολύ. Το κράτος με τις ευλογίες των «ειδικών» που υποτίθεται ότι εισηγούνται τα μέτρα, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ και ΕΚΒΙΑΖΕΙ. Υποβάλουν σε εκβιασμό τους εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί υποβάλλοντάς τους σε ένα πρόσθετο έξοδο χρόνου, χρημάτων και ταλαιπωρίας. Και όλα αυτά γιατί τόλμησαν να μην ακολουθήσουν τις υποδείξεις. Οι εργαζόμενοι αυτοί προφανώς θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα και για το λόγο αυτό θα πρέπει να υποταχθούν ή να εξοντωθούν.

Το είπε εξάλλου ξεκάθαρα ο αρχιειδικός καθηγητής της Πνευμονολογίας, προνομιακός συνομιλητής των καναλιών. «Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να απομακρυνθούν γιατί δεν εμπιστεύομαι κάποιον που είναι ανεμβολίαστος και διδάσκει τα παιδιά μου». Ακραίος φανατισμός. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο αλλά αν είναι ανεμβολίαστος πρέπει να διωχθεί. Και βέβαια αυτό σε συνέχεια των ουρανόμηκων κραυγών του πρωινού δημοσιογράφου.  «Όλοι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να απολυθούν και να μην προσληφθούν πουθενά πλέον»

Αυτά που έρχονται είναι επικίνδυνο να τα διαχειριστεί το  κράτος που εκδικείται και εκβιάζει.

Είναι πραγματικά ανησυχητικό όταν οι επιστήμονες και η αρμόδιοι φορείς δεν έχουν καθαρό μυαλό. Γιατί οι άνθρωποι αυτοί παίρνουν αποφάσεις που μπορούν να καθορίσουν την τύχη πολλών συνανθρώπων μας και εμάς των ίδιων. Χρειαζόμαστε νηφάλιους και αντικειμενικούς επιστήμονες και κυβερνήτες Και αν το θέμα των εμβολίων το έχουμε λύσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ας προσέξουμε. Έρχονται πολλά άλλα που είναι επικίνδυνο να τα διαχειριστεί ένα κράτος που εκδικείται και εκβιάζει.