Ευτυχώς που εμβολιασθήκαμε (ή ένα έγκλημα αναζητά υπευθύνους)

Ο διχασμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.Άρθρο για την πανδημία του κορονοϊού από τον καρδιολόγο Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

Ο διχασμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων: “Τα εμβόλια σώζουν και οι ανεμβολίαστοι είναι επικίνδυνοι”.

(Ο διχασμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων) Αυτή την περίοδο κάποιοι ανεύθυνοι που αποκαλούνται ειδικοί γίνονται σημαιοφόροι  ενός εγκλήματος που συντελείται κατά του Ελληνικού λαού. Σε αγαστή συνεργασία με μια πολιτική ηγεσία που έχει έτοιμο το σενάριο απελπισίας που διχάζει το λαό, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ανυποψίαστων και αφελών ανθρώπων. Ποιο είναι το σενάριο; Τα εμβόλια σώζουν και οι ανεμβολίαστοι είναι επικίνδυνοι και υπεύθυνοι για όσα συμβούν (και θα είναι δυστυχώς πολύ δυσάρεστα). Όμως η αλήθεια είναι άλλη και τα γεγονότα θα τους διαψεύσουν. Για να καταλάβουμε μερικά απλά πράγματα ας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα.

Ο διχασμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων: το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι υγειονομική βόμβα.

Χθες το βράδυ ήρθε μια μητέρα με τον 18χρονο γιό της. Το παιδί μόλις τελείωσε το σχολείο εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο και για δύο ημέρες είχε υψηλό πυρετό (μέχρι 39ο C) και μεγάλη καταβολή. Ευχαριστημένο γιατί είχε ακούσει από τους ειδικούς ότι η έντονη αντίδραση οδηγεί και σε ικανοποιητική ανοσοποίηση θεώρησε ότι μετά από 15 ημέρες θα είχε κατακτήσει την πολυπόθητη ελευθερία. Με το πιστοποιητικό του λοιπόν βρέθηκε με την παρέα του στην Πάρο για 5 ημέρες και μετά στην Ίο. Την τρίτη ημέρα  εκεί, παρουσίασε πυρετό και κακουχία και το ίδιο και 4 μέλη της παρέας όλοι εμβολιασμένοι με διάφορα εμβόλια.

Έκανε selft test και ήταν θετικός όπως και οι άλλοι. Επειδή είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα, μπήκαν στο πλοίο της γραμμής και εν μέσω πλήθους συνταξιδιωτών επέστρεψαν στον Πειραιά. Το πόσους κόλλησαν στη διαδρομή το αφήνω στη φαντασία σας. Το παιδί παρουσίασε υψηλό πυρετό για ένα διήμερο, μεγάλη αδυναμία και καταβολή και βήχα που διαρκεί δεκαπέντε μέρες μετά (γι’ αυτό ήρθαν και στο ιατρείο). Αν ήταν ανεμβολίαστος τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνει rapid ή μοριακό τεστ για να επιστρέψει και δε θα μπορούσε να μεταδώσει σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Συμπέρασμα: το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι υγειονομική βόμβα.

Ο διχασμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων: προσοχή σε όσα λέγονται ανεύθυνα.

Πριν λίγες ημέρες μου τηλεφώνησε ένας ασθενής μου εμβολισμένος πλήρως με δύο δόσεις εμβολίου. Το έκανε όπως μου είπε για να δημιουργήσει προστατευτικό τείχος για τους ηλικιωμένους γονείς του. Είχε πυρετό και του συνέστησα τεστ για κορονοϊό. Παρά τις αντιρρήσεις του προχώρησε και ήταν θετικός. Όμως το χειρότερο ήταν ότι τις επόμενες ημέρες ήσαν θετικοί οι γέροντες γονείς του 84 και 82 ετών. Ήταν εξαγριωμένος γιατί το εμβόλιο δεν απέτρεψε αυτό που φοβόταν. Δυστυχώς το τείχος ανοσίας ήταν η γραμμή Μαζινό που κατέρρευσε σε λίγες ημέρες. Και όμως οι ειδικοί και οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι εμβολιαζόμαστε για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας. Συμπέρασμα: προσοχή σε όσα λέγονται ανεύθυνα.

Διασπορά του ιού σε εμβολιασμένους και μη. Τα όχι-δωρεάν τεστ.

Μια κυρία στο ιατρείο μου έλεγε ότι δε θα ανεχθούνε άλλο lock down γιατί εμβολιάστηκαν με φόβο αν και είχαν αντιρρήσεις και φοβίες για να κερδίσουν την ελευθερία τους. Με κάθε τρόπο θα επαναστατήσουμε μου είπε γιατί εμείς δεν είμαστε κορόιδα να διακινδυνεύουμε την υγεία μας για να είμαστε στον ίδιο παρανομαστή με όσους εκ του ασφαλούς απέφυγαν τον εμβολισμό. Καταλαβαίνετε πόσο έπιασαν τόπο όσα ακούγονται καθημερινά στα ΜΜΕ. Όμως τελικά από ότι φαίνεται με τη διασπορά του ιού σε εμβολιασμένους και μη, σύντομα θα τα ζήσουμε ξανά τα lock down όπως και αν τα ονομάσουμε (mini, maxi ή όπως αλλιώς).

Στη σοβαρή Ολλανδία ένα κράτος αξιόπιστο, τα rapid τεστ γίνονται δωρεάν από όλους, σε κάθε δραστηριότητα. Στη μίζερη και εκδικητική Ελλάδα ανακαλύψαμε το κόστος για να αποτρέψουμε τους ανθρώπους από τη μόνη ασφαλή  οδό, αυτή της διενέργειας μαζικών τεστ. Στη θέση τους βάλαμε ένα πιστοποιητικό που όχι μόνο δεν αξίζει τίποτε αλλά είναι και άκρως επικίνδυνο.

Ο διχασμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων: Η σκοπιμότητα του διχασμού.

Ας το καταλάβουμε επιτέλους. Είναι πια φανερό στον καθένα ότι από τη στιγμή που ο εμβολιασμένος ασθενεί και μεταδίδει, νοσηλεύεται και πεθαίνει, η μόνη σκοπιμότητα που οδηγεί στο διχασμό του λαού σε εμβολιασμένους και μη είναι αυτή που αναφέραμε στην αρχή αυτού του άρθρου. Δυστυχώς τον αγώνα του διχασμού που θα έχει πολύ κακό αποτέλεσμα τον ανέλαβε η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, τα  καλοπληρωμένα ΜΜΕ και οι «ειδικοί» που συντάσσονται με την εξουσία για ίδιον ασφαλώς όφελος. Μόνο που ο διχασμός αυτός θα αφήσει ανίατες πληγές σε ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, που θα τερματίσουν καριέρες, που θα στοχοποιηθούν και θα εξευτελιστούν αν και αποτελούν ένα πολύ αξιόλογο κομμάτι αυτού του λαού.

Αυτή η πίκρα θα τους ακολουθεί ισόβια, αυτούς και τις οικογένειές τους και ακόμη και αν τελικά υποκύψουν θα το κάνουν με πολύ πίεση και θλίψη. Μόνο που δυστυχώς για τους κρατούντες και τους δορυφόρους τους, οι σκεπτόμενοι αποτελούν την πλειοψηφία αυτού του λαού. Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια και  αυτός ο λαός έχει παράδοση να υπερνικά τα εμπόδια υπερπηδώντας τα με τους δικούς του πλάγιους πολλές φορές τρόπους. Μπορεί να βλέπουμε αύξηση των εμβολιασμών αλλά μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να έχουμε ότι μπορεί αυτό να είναι πλασματικό και αποτέλεσμα του δαιμονίου του Έλληνα που πάντα βρίσκει λύσεις; Λέω, μήπως;